Hei og velkommen til min studentblogg!

Mitt navn er Stian Woldsnes. Jeg er 21 år gammel og kommer fra Eidsvoll. I dag er jeg student (Bachelorgrad i Markedsføring og salgsledelse) ved Høyskolen Kristiania i Oslo, og har nå kommet til fjerde semester der jeg spesialiserer meg innen digital markedsføring. Ved siden av studiene har jeg en deltidsstilling i XXL der jeg driver B2C-salg. Årsaken til at jeg valgte digital markedsføring er fordi jeg mener dette er veldig relevant for fremtiden og at jeg har lyst til å utfordre meg selv!

I dette semesteret har vi fått i oppgave å opprette vår egen blogg der vi skriver om dagsaktuelle temaer innen digital markedsføring. Jeg må innrømme at jeg aldri har skrevet noen form for blogg tidligere, så dette blir veldig spennende og lærerikt! Sammen med et team har jeg også opprettet en egen nettbutikk fra bunnen av. Du kan lese mer om denne prosessen i blogginnlegget mitt her.

Ferdigheter du finner hos meg er at jeg er tillitsfull, lærevillig, utadvendt og at jeg alltid er opptatt av å utfordre meg selv gjennom å lære nye ferdigheter. Jeg har spilt fotball aktivt i flere år og har derfor god erfaring med samarbeid med andre.

God lesning!